σίμος ράπτης χαλιά Δεν βρήκατε τη διάσταση που ταιριάζει στο χώρο σας; Ρωτήστε μας2109519351
%cart$s
Μεγάλη συλλογή σε χαλιά μηχανής Δείτε τα χαλιά μηχανής
Μοναδικά χειροποίητα χαλιά Ανατολής Δείτε τη συλλογή μας

Καθαρισμός επιμέρους λεκέδων χαλιών

TΣΑΙ, ΚΑΦΕΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΧΥΜΟΙ, ΓΑΛΑ, ΠΑΓΩΤΟ, ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ

Σκουπίστε καλά την περιοχή με χαρτί και ξεπλύνετε με χλιαρό προς κρύο νερό. Τρίψτε και ξεπλύνετε ελαφρά το λεκέ με μια κουταλιά της σούπας μη αλκαλικό απορρυπαντικό (όχι σαμπουάν χαλιών) διαλυμένο σε 1/2 λίτρο χλιαρό νερό. Επαναλάβετε αν χρειαστεί και στεγνώστε το καλά.

ΚΑΚΑΟ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΣΑΛΤΣΑ, ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

Σκουπίστε καλά την περιοχή και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Τρίψτε ελαφρά το λεκέ με ένα φλιτζάνι σαμπουάν χαλιών (χωρίς σαπούνι) ή με μη αλκαλικό απορρυπαντικό διαλυμένο μέσα σε 4 φλιτζάνια χλιαρό νερό και στεγνώστε καλά την περιοχή.

ΑΙΜΑ, ΑΥΓΟ

Σκουπίστε καλά την περιοχή και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Τρίψτε ελαφρά το λεκέ με 1/2 φλιτζάνι αλάτι διαλυμένο σε 1 λίτρο νερό. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και στεγνώστε καλά. Αν ο λεκές επιμένει, ανακατέψτε δύο κουταλάκια από ένα μη αλκαλικό απορρυπαντικό με 1/2 λίτρο νερό και τρίψτε το. Ξεπλύνετε και στεγνώστε το.

ΚΕΡΙ, ΓΡΑΣΣΟ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΛΙΠΟΣ

Αφαιρέστε όσο γίνεται περισσότερο από το λεκέ με μια σπάτουλα. Σκεπάστε την περιοχή με ένα στυπόχαρτο και με ζεστό ηλεκτρικό σίδερο πατήστε ελαφρά για λίγα λεπτά. Ανακατέψτε δύο κουταλάκια από ένα μη αλκαλικό απορρυπαντικό, με δύο κουταλιές σούπας λευκό ξύδι και 1/2 λίτρο χλιαρό νερό και απλώστε το διάλυμα στην περιοχή. Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό και στεγνώστε.

ΟΥΡΑ ΖΩΟΥ

Σκουπίστε καλά την περιοχή και κατόπιν τρίψτε και ξεπλύνετε με χλιαρό προς κρύο νερό. Τρίψτε το λεκέ με 2 κουταλιές σούπας λευκό ξύδι, διαλυμένο σε 1/2 λίτρο χλιαρό νερό. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και αφήστε να στεγνώσει, τοποθετώντας κάτω από το χαλί στυπόχαρτο.

για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ή τηλεφωνικά στο 2109519351